Košarica  (0)

Dječje rukavice

Prilika
Novost

Dječje mitts i vodootporne rukavice

Ponekad nas zimske temperature iznenade hladnoćom, pa vjetar, hladna kiša i ledene snježne pahulje predstavljaju pravi izazov za boravak na otvorenom. Po takvim hladnoćama potrebno je djecu dobro obući, prekrivajući im glavu, uši i ruke koji su najnaklonjeniji hladnoći. Zbog moguće hipotermije i ozeblina bitno je dobro utopliti svoje dijete kvalitetnom odjećom, koja neće dopustiti vlagu da prodrije i koja neće sputavati dijete u igri. Za manji uzrast djeteta zasigurno ćete odabrati dječje mitts rukavice, koje će vama i djetetu olakšati oblačenje, jer navlačenje svakog prstića posebno zna potrajati, a djeca često nemaju previše strpljenja. Takve vrste rukavica s odsječenim prstima, zagrijavaju prste više nego one dječje rukavice s odvojenim prstima. Trebali bi samo pripaziti na odabir materijala, dječje vodootporne rukavice spasit će ih od promrzlih prstića, tako da će boravak na otvorenom biti ugodniji.

Zimske rukavice i dječja zabava na hladnoći

Kako vaša djeca postaju starija, tako i izbor zimskih dječjih rukavica postaje stvar osobnih preferencija. Neka djeca više vole mittens rukavice dok druga vole one s prstima. Često će izbor rukavica ovisiti i o aktivnostima kojim se bave. Primjerice ako se skijate ili bordate, ne koristite toliko prste osim štapova koje držite u jednoj poziciji, pa slobodno odaberite svom djetetu mitten rukavice. Za druge aktivnosti koje uključuju rad prstiju, poput pravljenja gruda za snijeg ili penjanja, odaberite one sa zasebnim prstima. Veličine dječjih rukavica uglavnom su određene u centimetrima. Izmjerite dlan svog djeteta od kažiprsta do malog prsta (izostavljajući palac), na njegovom najširem dijelu. Dječje rukavice su tako primjerice označene s brojem 10, a predstavljaju dob do pola godine djeteta, dok one veličine 13 su za 3 godine, a 16 ili 17 za 10 do 12 djetetovih godina. Manje se može vidjeti veličine za dječje rukavice koje su označene slovima S, M ili L, takve se oznake uglavnom koriste za odrasle muške i ženske rukavice.

Dječje rukavice sa špagom su put za svakog mališana

Za svu malu djecu idealne su dječje rukavice na špagu. Tako povezane rukavice, teže će se izgubiti, jer su povezane jedne s drugima. Nakon što se dijete izigra, lako ih objesite za špagu i stavite sušiti. Takve dječje zimske rukavice za snijeg veoma su isplative financijski i neće nas koštati živaca, jer priznajte koliko puta do sad vam se dogodilo da tražite jednu rukavicu satima ponekad i danima ili do sljedeće sezone, a samo ste ih trebali imati povezane. Dat ćemo vam i mali savjet kod rukavica koje nisu povezane špagom. Recite djetetu da ih ugura u rukav kaputa ili u kapu nakon što ih više ne koristi. Tako će biti sigurnije da će ih pronaći, primijenite to i na sebi, ovakvi mali trikovi pomoći će vam da neodlazite ponovno u kupovinu i uštedite na vremenu i novcu.

Dječje rukavice: Često postavljana pitanja

Kako odabrati veličinu dječjih rukavica?

Ako dječje rukavice kupujete na internetu, veličinu ćete odrediti ako izmjerite dlan od malog prsta do kažiprsta izostavljajući palac, taj broj je uglavnom i veličina rukavice, dok kod nekih drugih proizvođača će samo pisati godine. Ako ne kupujte online, predlažemo vam da rukavice isprobate na licu mjesta, tako ćete biti sigurni u odabir.

Dječje rukavice – gdje ih kupiti?

Danas imate veliki izbor gdje kupiti dječje rukavice, jer puno dućana uz opremu za odrasle nude i dječju robu. Predlažemo vam da pogledate veliki izbor kvalitetnih dječjih rukavica na Ecipele.hr online trgovini, koja nudi uz kvalitetu, velik izbor modernih uzoraka i trendi brendiranih marki rukavica koje će vas zasigurno oduševiti.

Na vrh
«
»