Košarica  (0)

Kožne rukavice

Prilika

Dječje rukavice – koža će učiniti svoj posao!

U ova hladna, zimska vremena veoma je važno da utjecaj hladnoće i mogućeg promrzavanja smanjite udobnom i toplom odjećom i obućom. Jedna od važnijih stavki prije odlaska vani je pobrinuti se da su ruke vašeg djeteta suhe i tople, a to ćete učiniti kupnjom dobrih dječjih rukavica. Danas na tržištu imate veliku mogućnost biranja materijala od kojih ćete kupiti svoj par rukavica, jedan od nama svima poznatih od davnina je upravo koža. Kožne rukavice za djecu dopustit će koži da diše i da se ne oznoji, a ujedno će ju grijati svojim prirodnim svojstvima i tako stvoriti savršenu klimu za male nježne ruke. Na tržištu možete pronaći kožne rukavice koje sa svoje unutarnje strane imaju vunu, moher ili neki drugi grijući materijal koji dodatno grije i održava kožu suhom. Dječje zimske rukavice od kože znaju biti s vanjske strane mokre nakon igranja u snijegu, pa je dobro nakon izlaska staviti sušiti rukavice, ali ne blizu izvora topline, da se koža ne bi osušila ili ispucala. Kožne rukavice bi najbolje bilo staviti u ručnik da se upije višak vlage i osušiti na svježem zraku. Nakon što su se rukavice osušile, namažite ih s malo ricinusova ulja ili glicerina, tako što ćete na pamučnu vaticu staviti malo glicerina i premazati ih. Takve rukavice pustite da odstoje još malo na svježem zraku dok se sva mast ne upije u kožu.

Čuvajte svog mališana i dajte im kožne rukavice za djecu

Kožne rukavice neće stvoriti alergijske reakcije kao što je to moguće s vunenim ili sintetičkim rukavicama, a ako birate za one najmlađe predlažemo da uzmete dječje mitts rukavice odnosno rukavice bez prstiju, koje će više grijati nego one s odvojenim prstima i tako zaštititi više vašeg mališana i njegove prstiće. Veličine dječjih rukavica se mjere prema veličini dlana. Izmjerite dlan vašeg djeteta od kažiprsta do malog prsta i duljina koju dobijete je veličina njihovih rukavica. Vrhovi rukavice ne bi smjeli napeto stajati na prstima, a isto tako napetost ne bi smjela postojati između prstiju. Nemojte kupovati broj veće samo zato što znate da će ruka vašeg djeteta narasti sljedeće godine. Smetat će mu kod obavljanja bilo kakvih zadataka koje uključuju micanje prstima. Ako ne kupujete online, predlažemo da povedete svoje dijete u trgovinu i zajedno isprobate rukavice na licu mjesta. Tako ćete biti sigurni da ste kupili pravu veličinu.

Provjerite ponudu dječjih rukavica na Ecipele.hr

Vjerojatno se pitate gdje pronaći mali broj kožnih rukavica i da li ih ima u svim bojama i uzorcima? U trgovinama Ecipele pronaći ćete sve na jednom mjestu. Od sve sportske i zimske odjeće, u svim veličinama za svoje najmlađe, pa tako i rukavice za malu djecu. Za one najmlađe preporučujemo rukavice koje su povezane špagom, tako se neće moći lako izgubiti, a vas će spasiti vremena odlaska u kupovinu po nove. Želite li priuštiti svom djetetu brendirane rukavice ili neke s totalno otkačenim dizajnom Ecipele.hr vas neće iznevjeriti. Isto tako nećete trebati odlaziti u trgovinu namijenjenu samo za one najmlađe jer ovdje ćete pronaći sve veličine koje vam trebaju. Uz rukavice izaberite i prikladne druge modne dodatke koje će vaše dijete učiniti sretnijim, a ako je dijete sretno i roditelji su sretni.

Dječje rukavice: Često postavljana pitanja

Kožne rukavice za djecu, jesu li dobre?

Kožne rukavice dopuštaju koži djeteta da diše stvarajući prirodno okruženje koje će dati dovoljno topline. Ako želite dodatnu toplinu potražite one rukavice koje u svojoj podstavi imaju vunu.

Dječje rukavice bez prstiju – jesu li udobne?

Mitts ili rukavice bez prstiju izuzetno su udobne. Osim što se ruka grije više nego kod razdvojenih prstiju, one im omogućuju da se unutar prostora slobodno kreću, pa mogućnost od pojave žuljeva koja se može dogoditi kod rukavica s prstima je nemoguća.

Na vrh
«
»