Košarica  (0)

Pletene rukavice

Prilika

Pletene rukavice za djecu, široka ponuda na Ecipele

Kad god nabavljate zimske potrepštine i opremu vašem djetetu, obično previdite dječje rukavice. Nemojte i ove godine propustiti nabaviti rukavice djetetu na vrijeme jer djetetu nijedna igra neće biti zabavna ako su mu ruke hladne i mokre. Bez obzira kamo išli s djetetom – na zimski odmor ili planirate samo skoknuti do parka, prstići moraju biti topli, a u ponudi trgovine e-cipele.hr pronaći ćete velik izbor rukavica za djecu među kojima ćete sigurno pronaći par koji će se svidjeti djetetu. U ponudi su rukavice s jednim prstom koje će dijete s lakoćom navući te klasične rukavice koje obuhvaćaju sve prste. Rukavice za jedan prst često su toplije od klasičnih modela i odlične su za manju djecu, dok će veća djeca preferirati klasične modele zimskih rukavica. Dječje zimske rukavice koje su vodootporne održavat će male prstiće toplima i suhima dok dijete ide na sanjkanje, gradi snjegovića ili uživa u valjanju po snijegu dok radi snježne anđele. Pri odabiru pazite samo da pletene rukavice djetetu budu udobne kako ih ne bi skidalo te da su dovoljno tople. Što je tkanje gušće, to su rukavice toplije, a boravak na otvorenom veseliji i dulji.

Rukavice za bebe - zaštitite bebe od mraza

Bebe često same skidaju rukavice jer im smetaju ili se s njima zaigraju, a vi cijelo vrijeme morate paziti kako bebi ruke ne bi bile na hladnom ili da ne izgubi koju rukavicu. Ako su djetetu rukavice neudobne, naravno da će ih probati skinuti, stoga birajte kvalitetne rukavice za bebe dizajnirane tako da budu udobne bebi. Neka i najmanje ruke budu na toplom dok zabavljate dijete u kolicima na otvorenom ili ga puštate da puzi dok se s njim igrate vani. Rukavice za bebe dolaze u privlačnim bojama koje će bebi biti zanimljive i koje neće skinuti i zagubiti. Birajte one koje se lako navlače i koje neće lako skliznuti, takve rukavice za djecu najčešće imaju kopču ili špagicu koja će spriječiti da rukavica sklizne ili da se izgubi.

Rukavice s jednim prstom povezane špagom uklanjaju vašu brigu

Ako je vaša najomraženija aktivnost zimi potraga za izgubljenom lijevom ili desnom rukavicom prilikom izlaska iz kuće s djetetom ili možda više i ne pokušavate pronaći izgubljenu rukavicu svog djeteta jer ste prestali brojati koliko ih se izgubilo, imamo jednostavno rješenje za vas. Spriječit ćemo da se rukavice vašeg djeteta raspare i izgube. Rukavice s jednim prstom povezane špagom odlično su rješenje baš zbog vrpce koja se provlači kroz rukave zimske jaknice, pa tako dijete više nikad neće izgubiti rukavicu. Čak i ako je skine s ruke, rukavica će ostati na špagi te ćete mu je s lakoćom navući ponovno na ruku. Kod veće djece rukavice povezane špagom također su vrlo praktične jer dijete više ne mora uguravati rukavice u džepove iz kojih mu tijekom igre mogu ispasti. U našoj ponudi pronaći ćete rukavice povezane špagom za djecu raznih stilova i u primamljivim bojama. Djeca vole imati trendi dodatke koji će privući pažnju njihovih prijatelja, zato pokušajte izabrati rukavice koje će im se najviše svidjeti. Do privlačnih dezena često je najviše stalo djevojčicama, a u našoj internetskoj trgovini pronaći ćete rukavice sa špagom za djevojčice u mnoštvu raznih stilova koje će vaša mala pomodarka nositi s ponosom.

Pletene rukavice - često postavljena pitanja

Jesu li rukavice povezane špagom samo za djecu?

Rukavice povezane špagom korisne su i djeci i odraslima jer se i velikima i malima bar jednom dogodilo da izgube rukavicu. Rukavice povezane špagom nisu namijenjene samo djeci, pa ako vas brine kako ćete izgledati i hoćete li djelovati djetinjasto, trebate znati da se špaga koja se provlači kroz rukave ne vidi te je idealno rješenje koje neće narušiti izgled nijedne odjevne kombinacije bez obzira na to koje ste dobi.

Zašto se isplati odabrati pletene rukavice?

Pletene rukavice mekane su i tople, pristupačnije su od kožnih rukavica ili rukavica s dodatnim performansama i tehnologijom. Jako su udobne, a možete ih nabaviti u raznim bojama i prilagođavati raspoloženju ili odjeći.

Na vrh
«
»