Košarica  (0)

Skijaške rukavice

Prilika

Skijaške rukavice - za dječake i djevojčice

Dobre skijaške rukavice za dječake ili djevojčice važnije su nego što mislite. Djeca zanesena igrom prekasno će vam reći kad im je hladno za ruke, a ozebline nisu šala. Pri odabiru rukavica bitno je obratiti pozornost na njihovu kvalitetu, jer nerijetko dječje skijaške rukavice lošije kvalitete nisu dovoljno otporne na vodu i hladnoću. Skijaške rukavice za djevojčice i dječake trebaju imati i dovoljnu količinu punjenja koje pomaže kod održavanja topline. Iako je perje poprilično toplo, brzo se smoči i dugo mu treba da se osuši, pa je tako sintetičko punjenje postalo standardno pri izradi rukavica. Bitni su i šavovi kod skijaških rukavica jer oni sprečavaju da voda i hladnoća prodru u rukavice, a dobar dodatak je i vezica kojom se dodatno zategne dio rukavice koji ide oko zgloba ruke. Teško ćete djetetu pomoći da se zaljubi u zimske sportove ako su mu ruke hladne i osjećaju nelagodu, stoga navucite kvalitetne skijaške rukavice djetetu na ruke i pripremite se na pokušaj držanja koraka s njim, možda se baš u vašem djetetu krije budući profesionalni sportaš ili sportašica. Rukavice koje su jednako kvalitetne kao i lijepe bit će važne kad budete birali skijaške rukavice za djevojčice. One se najviše vesele šarenim bojama, veselim dezenima i ako se vašoj djevojčici rukavice svide, uživat će u njima i neće ih nikada htjeti skinuti. Najpoželjnije skijaške rukavice za curice one su u pastelnoj boji ili s dodatkom ružičaste.

Dječje skijaške rukavice, čak i za dob od dvije godine

Pri izboru dječjih skijaških rukavica važno je da djetetu ruke budu tople, da rukavice budu vodootporne i da budu fleksibilne kako ne bi djetetu bile neudobne. Neovisno o dobi djeteta, to su neke karakteristike na koje biste trebali paziti, čak kad birate skijaške rukavice za dob od dvije godine. Ako skijaške rukavice nisu dovoljno udobne, imat ćete pune ruke posla s djetetom koje će ih samo skidati s ruku. Skijaške rukavice za djecu trebale bi biti i prozračne, odnosno omogućiti da koža ruku diše, stoga trebate uvijek pogledati kako su izrađene i provjeriti materijal od kojeg su napravljene jer to utječe na udobnost rukavica i njihove performanse. Koža ruku mora disati kako bi se spriječile ozebline uslijed znojenja ruke.

Skijaške avanture s djecom u rukavicama 4F

Skijaške avanture pružit će vam toliko lijepih uspomena, vidjet ćete idilične krajolike i skupiti mnoštvo dogodovština s vašim djetetom, no ako su djetetu ruke hladne i promrzle, neće mu biti zabavno ni sanjkanje, ni grudanje, ni skijanje ni snowboarding. Djeca koja tek uče sportsku aktivnost više će padati i valjati se po snijegu, pa su dobre rukavice za njih jako važne. Nitko si ne želi pokvariti dan jer mu je hladno za ruke, a pogotovo vaše dijete koje želi iskoristiti svaki trenutak zabave, a s pravim rukavicama to će i uspjeti. Neka vas ne brinu dostupne veličine, u našoj ponudi pronaći ćete i za najmlađe uzraste skijaške rukavice za dob od tri godine i dvije godine, a robna marka od koje možete krenuti su skijaške rukavice za djecu 4F. Dobre dječje rukavice za skijanje ili snowboard su vodootporne, imaju dobru izolaciju, a istovremeno moraju djetetu omogućiti da s lakoćom zakopča ili zaveže čizmice ili namjesti naočale, a da ih ne skida s ruku.

Skijaške rukavice - često postavljena pitanja

Dječje skijaške rukavice, gdje ih kupiti?

Velik izbor skijaških rukavica za djecu pronaći ćete u internetskoj trgovini ecipele.hr U ponudi su kvalitetne dječje skijaške rukavice marki Reusch, CMP, 4F, Rossignol, Quicksilver, Helly Hansen. Možete pronaći i skijaške rukavice s jednim prstom ili sa svim prstima, u mnoštvu boja.

Kako izabrati veličinu dječjih skijaških rukavica?

Pri odabiru dječjih skijaških rukavica u pravoj veličini predlažemo vam da izmjerite koliko je širok najširi dio dlana ruke djeteta te dužinu dlana pa usporedite dobivene brojeve s veličinom navedenom u opisu artikla. Bitno je da je djetetu rukavica udobna, da nije niti prekomotna ni preuska. Preuske će mu biti neudobne i stiskat će ga, dok će u prekomotnim rukavicama teško moći zakopčati čizmice, primiti štapove.

Na vrh
«
»