Košarica  (0)

Pletene rukavice

Prilika
Premium
Novost

Muške rukavice - stil za svako vrijeme

Zima je već odavno ovdje, što znači da je krajnje vrijeme da uložite u par toplih rukavica. Muške zimske rukavice neizostavne su tijekom vaših aktivnosti na otvorenom, bez obzira na to jeste li na izletu, šećete li gradom ili jurite na sastanak. Nitko ne voli smrznute prste. Tople muške rukavice, bez obzira na to jesu li podstavljene flisom, imaju li izolaciju ili su vodootporne, dodatak su koji vam ne smije ostati kod kuće. Također, ako tražite muške rukavice koje će godinama biti uz vas i grijati vam ruke, predlažemo da ih platite više i nosite često, jer najskuplje rukavice su one koje nikada ne nosite. Prilikom odabira vodite računa o njihovoj namjeni, razini zaštite koju pružaju i o vašem osobnom stilu. Za hladne dane predlažemo muške zimske podstavljene rukavice u osnovnoj boji jer će vam odgovarati baš uz svaku kombinaciju, dok će vam za malo manje hladne dane i za neformalne aktivnosti pletene rukavice biti i više nego dovoljne.

Tople muške rukavice, pronađite ih na ecipele.hr

Muške vunene rukavice možda su za neformalne aktivnosti, ali dobar par rukavica s tankim vunenim pletivom dobro će vam doći tijekom hladnijih dana. One su suptilne i s lakoćom ćete ih staviti u džep i navući na ruke po potrebi. Ležeran stil rukavica ne mora biti bazičan i dosadan, baš naprotiv, one nerijetko znaju imati kvačice, remenčiće, zatvarače ili ukrasne šavove, te ćete s lakoćom postići da uz njih vaša odjevna kombinacija postane zanimljivija. Ako često koristite mobilni telefon, možda bi vam se isplatilo obratiti pažnju na rukavice koje imaju male zakrpe koje omogućavaju korištenje telefona bez da morate skinuti rukavice. Praktično, zar ne? Pri odabiru rukavica bitne su i veličine muških rukavica. Kod rukavica postoje dvije do tri standardne mjere. Jedna je duljina vašeg dlana, druga je širina ruke, a treća je dužina srednjeg prsta, pri čemu ne uključujete palac. Predlažemo da si izmjerite dlan i da provjerite tablicu proizvođača u opisu proizvoda na ecipele.hr kako bi bili sigurni koja veličina vam treba.

Muške zimske rukavice - korisne su u najhladnijim danima

Muške zimske podstavljene rukavice neizostavne su zimi jer nitko ne voli hladne, smrznute prste, a budimo realni - od guranja ruku u džepove nema baš neke sreće jer ćete ih prije ili poslije morati izvaditi iz džepova. Rukavice koje imaju dodatan sloj toplinske izolacije uvijek su odličan odabir i vjerujemo da će vam biti od velike koristi ove i svake iduće zime. Ako planirate čistiti snijeg, skijati, praviti snjegoviće sa svojom djecom ili sudjelujete u nekim drugim zimskim aktivnostima, zimske rukavice ležernog stila bit će idealne. Možete ih nositi na trenirke i vodootporne čizme, a neki modeli čak odlično pristaju i klasičnoj odjeći. Uvijek ih možete prilagoditi svom outfitu pažljivim odabirom boje. Ako odaberete rukavice u boji kape ili šala - odabir preostalih odjevnih komada bit će super lagan, a vi ćete izgledati odlično.

Pletene rukavice - često postavljena pitanja

Muške vunene rukavice. Ili možda pletene?

Par toplih vunenih rukavica uvijek će vam dobro doći tijekom hladnijih mjeseci. Bile one muške vunene rukavice izrađene od 100% vune ili mješavine, vunene su rukavice tople i mekane. Pletene rukavice su za malo manje hladne dane, no ako su podstavljene i/ili gusto tkane, bit će zasigurno dobar izbor za prohladne dane.

Muške rukavice - jesu li dobre za vožnju automobile?

Muške rukavice za vožnju automobila itekako mogu biti korisne jer smanjuju vibracije koje se prenose na volan, a pogotovo su dobrodošle tijekom dugih putovanja i kad vozite automobil s klasičnim mjenjačem. Preporučujemo da izaberete model namijenjen baš za vožnju.

Na vrh
«
»