Košarica  (0)

Skijaške rukavice

Prilika
Novost

Elegantne skijaške rukavice - zablistajte u stilu na padini

Skijaške rukavice jednostavno moraju biti tople, bez obzira na to jesu li podstavljene flisom, imaju li neku izolaciju ili su vodootporne, one su važan dio opreme za skijanje. Ne želite ni zamisliti kakav je osjećaj kad prvi dan dođete na stazu, a u vrlo kratkom roku vam prsti promrznu toliko da više i nemate osjet u njima kad primite štap. Baš zato posebnu pažnju poklonite pažljivom odabiru kako biste otputovali na skijalište noseći najbolje muške skijaške rukavice. Znamo da hladni prsti mogu pokvariti dan u prirodi u snježnoj idili, no ne treba smetnuti s uma da skijaške rukavice, osim održavanja topline, imaju još jednu prednost - one mogu poboljšati vaše performanse. Stoga je važno odabrati par visokokvalitetnih rukavica koje su vam udobne i koje će odgovarati vašem stilu skijanja. Kod odabira rukavica obratite pažnju na termoizolaciju. Ako vam je teško ugrijati prste, topli par rukavica neprocjenjivo je ulaganje. Drugi važan faktor jest vodootpornost. Na skijalištima i u planinama mokre ruke znače hladne ruke. Treći je faktor dizajn. Znamo da želite izgledati najbolje, stoga dizajneri iz godine u godinu pronalaze najbolje dezene kako bi odagnali zimsko sivilo i unijeli vedrinu na skijaške staze.

Muške skijaške rukavice - moda u svim nijansama

Ako vrhunske rukavice još uvijek nisu dovoljne za zadovoljstvo vaših ekstremiteta, skijaške rukavice sa samo jednim prstom i grijane rukavice mogu biti najbolji izbor za vas. Muške skijaške rukavice sa samo jednim prstom će vam grijati ruke učinkovitije jer su prsti jedan uz drugog, nisu odvojeni. Takve rukavice dolaze u više boja, atraktivnog su dizajna i kao i skijaške rukavice za sve prste - uključuju kopče i stezne trake koje pomažu da se rukavice lako navlače i pri tome ne skliznu s ruku. U ponudi možete pronaći i skijaške rukavice s Touch Screen tehnologijom uz koje koje nećete morati skidati s ruku ako želite tipkati po ekranu pametnog telefona ili sata. U mnoštu različitih modela i dezena sigurni smo da ćete pronaći muške skijaške rukavice koje će vam pružiti očekivane performanse i ujedno savršeno pristajati uz vaše skijaško odijelo.

Skijaške rukavice - najbolji brendovi na ecipele.hr

Nema goreg i neugodnijeg osjećaja od hladnih ili čak utrnulih prstiju na skijanju. Stoga, kako biste prevladali potencijalno smrzavanje predlažemo da rukavice odaberete prema stilu vožnje i uvjetima koji vas mogu čekati na spustu. U internetskoj trgovini e-cipele možete pronaći široku ponudu muških skijaških rukavica za jedan ili pet prstiju, s raznim toplinskim izolatorima i u raznim bojama kako bi svaki skijaš, snowboarder ili tourer mogao pronaći baš ono što mu treba. Obratite pažnju na muške skijaške rukavice 4F jer ovaj brend odijeva osam nacionalnih reprezentacija i ulaže velik napor u razvoj novih tehnologija. Skijaške rukavice 4F poznate su po 3M Thinsulate tehnologiji koja će vam ruke držati na toplom, a pritom neće kočiti pokretljivost prstiju. Pogledajte i ponudu u kojoj se nalaze i muške skijaške rukavice Solomun, poznate po svojim visokim performansama i trajnosti. Uz e-cipele više nikada nećete osjetiti hladnoću!

Skijaške rukavice - često postavljena pitanja

Kako oprati skijaške rukavice?

Skijaške rukavice peru se u hladnoj vodi na nježnom programu. Voda ne bi smjela biti topla kako ih ne bi oštetila, a ciklus bi trebao biti namijenjen osjetljivoj robi. Deterdžent namijenjen pranju sintetike i osjetljive robe je obavezan, no prije bilo kakvog pranja savjetujemo da pratite upute proizvođača.

Skijaške rukavice - s jednim prstom ili pet?

Hoćete li odabrati rukavice s jednim ili pet prstiju, stvar je vaše osobne preferencije i stila skijanja jer svaka opcija ima svoje prednosti i nedostatke. Skijaške rukavice za pet prstiju omogućuju vam da bolje primite štapove, no nisu toliko tople. Skijaške rukavice sa samo jednim prstom su toplije no u njima nećete biti spretni jer ćete vam stisak ruke oko štapova biti slabiji. Takve rukavice ne preporučujemo ako se bavite zimskim sportom kod kojeg vam je neophodan stisak ruke ili nešto morate uhvatiti rukom.

Na vrh
«
»