Košarica  (0)

Pletene rukavice

Prilika
Premium
Novost

Ženske rukavice – zimska moda za velike hladnoće

Ne zaboravimo, nema loših vremenskih uvjeta samo loš odabir odjeće. Zato se u ovo hladno zimsko doba potrudite da ne prosjedite čitavu zimu bez aktivnosti na zraku, odaberite pravilnu i toplu odjeću i obuću i krenite u avanture zimskih čarolija. Rukavice su neizostavan element vaše garderobe kad su u pitanju hladna vremena i zimske radosti. Dobro izrađene rukavice, često dolaze i s visokom cijenom, a da bi vam olakšali kupnju i skratili muke donosimo kako da odaberete kvalitetne ženske pletene rukavice koje će potkrijepiti cijenu i biti komad modnog dodatka koji će osigurati sigurnost i kvalitetu proizvoda. Materijali najviše doprinose cijeni ženskih zimskih rukavica. Pređe za pletene rukavice moraju biti uvijene da bi se povećala njihova čvrstoća. Neispravno namotana pređa uzrokovat će zatezanje prstiju i brzo habanje. Provjerite da li je područje gdje se palac spaja s ostatkom rukavice pojačano, jer se taj dio puno više razvlači od ostatka prstiju, pa je skloniji pucanju. Pregledajte i manžete, koje se ako nisu dobro napravljene mogu vrlo lako oštetiti pogotovo u pranju. Šavovi trebaju biti čvrsti, a ako se koristila tehnologija toplinskog brtvljenja, u kojoj se pređa topi kako bi zapečatila rub rukavice, zasigurno ćete imati dugovječnije rukavice.

Tople ženske rukavice, provjerite na Ecipele.hr

Guranje hladnih ruku u džepove možda je funkcioniralo u prošlosti, ali priznajte da utrnuli prsti nisu nikome ništa dobro donijeli, a uz toliki izbor toplih ženskih rukavica, zasigurno ćete htjeti imati par opcija rukavica koje ćete moći kombinirati u svim prigodama. Bilo da želite ženske mitts rukavice s odsječenim prstima, u kojima će vam se prsti brže zgrijati jer se ljudsko tijelo grije na dodir, ili pak fine pletene vunene rukavice, koje možete obući za elegantni večernji izlazak, ili možda pletene rukavice za svakodnevno korištenje poznatih brendiranih marki, ili one za snježne radosti, sve to pa i više od očekivanog naći ćete na stranicama Ecipele.hr online trgovine.

Ženske rukavice za sve prilike

Za sigurne kombinacije, odaberite one koje će pristajati uz većinu vaših kombinacija, a to su pletene rukavice crne, sive, boje bijele krede ili smeđe. Ako ste pak odvažniji ili već imate spomenute boje ženskih pletenih rukavica, predlažemo vam da si date oduška i s velikim osmjehom kupite one šarene ili jarkih kričavih boja, koje ćete moći iskombinirati uz šal ili kapu, koji ne trebaju biti iste boje ali bi trebali biti barem istog tona. Tako će na primjer ružičasti kričavi šal, savršeno se spojiti s plavim ili zelenim ženskim vunenim rukavicama istog tona boje. Žute rukavice će kao salivene stajati dobro sa kapom boje fuksije, a narančasta se savršeno nadopunjuje na plavu, zato se poigrajte, vratite dijete u sebi i dajete mašti na volju, jer dosadnu i tmurnu zimu treba razbiti pa makar i s malo boje.

Pletene rukavice – Često postavljana pitanja

Ženske pletene, vunene ili rukavice od najlona?

Za manje zahtjevne uvjete posegnite za pletenim rukavicama od vune. Dok za odlazak u planinu, igranje na snijegu i ekstremnije uvjete predlažemo one od sintetičkih materijala poput najlona ili poliestera. Sintetički materijali sačuvat će vas od vlage i ostaviti vaše prste suhim i toplim.

Kako se zovu rukavice bez prstiju?

Rukavice bez prstiju se još nazivaju i mitts rukavice. Rukavice s tako odsječenim prstima ne odvajaju prste osim palaca jedno od drugog, pružajući im toplinu njih samih i bolju izolaciju. Osim što su nekima sinonim za dječje rukavice, ovakve rukavice koriste se za veoma ekstremne vremenske uvjete, pa ih preporučujemo ako volite planinariti, bordati ili duže provodite vrijeme na otvorenom.

Na vrh
«
»