Košarica  (0)

Tekstilni neseseri

Tekstilni neseseri

Prilika
Premium
Novost

Ženska kozmetička torbica – praktičan dodatak koji naglašava stil

Pravilno odabrana kozmetička torbica ne samo da će vam omogućiti da svu vašu kozmetiku spremite na jedno mjesto nego će ujedno i naglasiti vaš stil. Bez obzira na to cijenite li više praktičnost, funkcionalnost ili estetiku, na Ecipele.hr očekuje vas pregršt različitih modela koji će savršeno odgovoriti na vaše potrebe. Ako više preferirate minimalizam i jednostavan stil, onda su za vas kao stvorene klasične, jednostavne i jednobojne Guess kozmetičke torbice. U ženskim kozmetičkim torbicama ima dovoljno mjesta da spremite svoju omiljenu kremu i losion za tijelo bez da ih morate presipavati u manje bočice. Ako se spremate za put, odaberite prostrane kozmetičke torbice po mogućnosti s više pretinaca kako biste se bolje organizirali i lakše pronalazili ono što tražite.

Putna kozmetička torbica i neseser – pohranite i organizirajte svu vašu omiljenu kozmetiku

Putna kozmetička torbica vaš je najbolji prijatelj na putovanjima. Bez obzira na to gdje putujete, kako i koliko dugo ste na putu kozmetička torbica ili neseser neizostavni je dio svakog putovanja. Prilikom odabira iste obratite pažnju na veličinu, tako da je možete spremiti u veliku putnu torbu ili kofer. Zato se isplati imati više kozmetičkih torbica; jednu veliku žensku kozmetičku torbu i jednu manju idealnu za vikend putovanja ili putovanja avionom, budući da su u tom slučaju pravila jako rigorozna. U slučaju da će vam tijekom vašeg putovanja trebati jako puno šminke i kozmetičkog pribora, savjetujemo vam da razmislite o putnom neseseru, i to onom izrađenom od tvrdog ABS materijala, budući da pruža maksimalnu zaštitu od eventualnog prolijevanja tekućine. Osim toga, svu kozmetiku koju nosite sa sobom možete dodatno osigurati u neseseru pomoću namjenskih pojaseva za zatezanje.

Tekstilni neseseri – prekrasni uzorci i boje potražite na Ecipele

Ako obožavate šminku i ostale kozmetičke proizvode te ih rado testirate na vlastitoj koži te još uvijek niste pronašli načina na koji sve lijepo organizirati, razmislite o tome da nabavite kozmetičku torbicu ili tekstilni neseser. Onaj veći bit će dostatan za pohranu sve vaše šminke, krema, losiona i ostalih sitnica. Na Ecipele.hr očekuje vas pregršt raznih modela tekstilnih nesesera; neki su na preklop, drugi imaju samo patentni zatvarač, dok treći imaju dodatnu ručku tako da ih možete nositi i oko ruke. Klasični tekstilni neseseri uglavnom imaju samo jedan pretinac i jedan vanjski džep, no oni koji su na preklop imaju dva pretinca s odvojivom pregradom, zatim čak 3 ravna džepa i ostale gumene pregrade. Takav je, primjerice, Guess neseser idealan za svakodnevno korištenje. Bitno je napomenuti i to da je materijal otporan na vlagu te ima dodatnu podstavu s unutarnje strane. Ako tražite neseser kojim ćete naglasiti vaš poseban stil, razmislite o šarenim modelima s raznim uzorcima. U ponudi su crvene, zelene i smeđe torbice s cvjetnim uzorcima, no niti model na točkice također nije loš odabir.

Tekstilni neseseri – najčešće postavljena pitanja

Što treba sadržavati školska kozmetička torbica?

U školsku kozmetičku torbicu spremite one osnovne stvari koje bi vam mogle zatrebati poput četkice i paste za zube, češlja, rezervnih gumica za kosu, zatim dezodorans i sl. Osim toga, u nju biste obavezno trebali spremiti i dezinfekcijsko sredstvo.

Što svaka djevojka treba imati u kozmetičkoj torbici?

Svaka bi djevojka u svojoj kozmetičkoj torbici trebala imati obične i vlažne maramice, četkicu i pastu za zube, uložak i dezodorans. Ponekad će joj sigurno zatrebati rezervne ukosnice, a nije loše imati i parfem ili dezodorans.

Na vrh
«
»