Košarica  (0)

Muške

Muške

Prilika
Premium
Novost

Pametni muški brendirani satovi – pronađite modele za sebe uz Ecipele.hr ponudu

Tehnološki gledano vaš pametni sat je produžetak vašeg pametnog telefona. Izvana ima sve karakteristike klasičnog tradicionalnog sata, ali s modernim tehnološkim značajkama i ekranom osjetljivim na dodir. Putem eSIM kartice moći ćete ostaviti svoj mobitel doma dok odlazite na plažu ili na bilo koju fizičku aktivnost. Pametni satovi za muškarce odavno su postali njihov omiljen modni dodatak, evo i zašto. Vrlo su diskretni ako zamislite da ste dugo na poslovnom sastanku, a da je nepristojno izvaditi mobitel i pogledati koliko je sati, pogledati propušten poziv ili primljenu poruku. Muški pametni satovi tome staju na kraj, jer vaši pozivi se prebacuju na vaš sat i upozoravaju vas vibriranjem, a poruke možete diskretno i lako pregledati dok je u tijeku seminar, predavanje ili ste možda u kinu. Tako nikome nećete skrenuti pozornost na sebe, bez obzira gdje se nalazili. Veliki izbor kvalitetnih i privlačnih modela potražite na Ecipele.hr koji svojom ponudom nude razne potrebite značajke i varijacije dizajna koje će vas oduševiti kako tehnologijom tako i izgledom.

Muški sportski pametni satovi – nezaobilazan za sportaše i amatere tjelesnih aktivnosti

Digitalni satovi prošli su cijelu malu revoluciju u svom kratkotrajnom životu, od sata koji samo pokazuje vrijeme do pravog tehnološkog izuma vrhunskih sadržaja. Moderan pametni sat, postao je ljudski saveznik, koji uz brojne informacije koje nudi, štedi vrijeme i savršen je saveznik u sportu. Muški sportski pametni satovi su mali kompjuteri koji pomažu unaprijediti vaše zdravlje, praćenjem vaših tjelesnih aktivnosti i drugih podataka relevantnih za vaše zdravlje. Vaš će muški pametni sat brojati vaše otkucaje srca, izračunati prijeđene korake na dnevnom, tjednom ili mjesečnom izračunu. Mjerit će vaše utrošene kalorije, pratit će vaše vrijeme spavanje i upozoriti vas kada bi trebali ići na spavanje ili ako se premalo krećete ili ste pod stresom.

Dobri, preporučeni i izdržljivi muški pametni satovi za svaku priliku

Pri odabiru satova držite se najosnovnijih značajki. Dobri muški pametni satovi imaju sve najbolje značajke poput veličine ekrana, koji ne smije biti prevelik, zbog nezgrapnosti i mogućnosti da ne zapnete s njim. Treba biti funkcionalan i kompatibilan s operativnim sustavom, da bi informacije s mobitela dolazile u realnom vremenu. Provjerite kolika je trajnost baterije, ako ste sportaš to će vam biti jedna od glavnih stavki. Na kraju prema vlastitim potrebama i mogućnostima birajte dizajn i cijenu. Za modernog muškarca birajte četvrtasti oblik ekrana poput Huawei muških pametnih satova, a za tradicionalan izgled odaberite okrugli. Što se tiče cijene oni pametni satovi s osnovnim modelom koštat će od 500-800 kn, dok oni renomirani preporučeni muški satovi s najviše funkcija i aplikacija mogu doseći cijenu i do nekoliko tisuća kuna. Bilo da ste poslovan čovjek ili sportaš pametan sat će vam uvelike olakšati svakodnevicu, a kad jednom probate pametni sat, vjerujte da se nećete tako lako moći vratiti na svoj stari sat, koliko god ga sentimentalno voljeli.

Muški pametni satovi – Često postavljana pitanja

Kako rade pametni satovi?

Pametni sat postaje pametan onda kada se priključi na vaš mobilni uređaj. Može se spojiti putem bluetootha ili putem eSIM kartice, koja je bolja opcija jer tada vaš mobitel ne treba biti u blizini.

Kakav pametni sat odabrat za muškarca?

Izaberite one satove ovisno o budžetu, potrebama i načinu življenja. Ako ste primjerice ronilac pronađite sportske pametne satove koji su otporni na vodu, a specijalizirani su za ronjenje i velike dubine.

Na vrh
«
»