Košarica  (0)

Ženske

Ženske

Prilika
Premium
Novost

Elegantni ženski pametni satovi - pronađite pravi model za svaku priliku

Savršeni za svakodnevnu upotrebu pametni satovi nude nevjerojatnu praktičnost. Sve vrijedne informacije pohranjene su sada na zapešću vaših ruku, savršen način da uvijek budete u toku. Od poruka i e-mailova do razni drugih obavijesti dolazite uz samo jedan pogled oka i potez ruke. Funkcionalni i elegantni ženski pametni satovi, nisu samo idealni za poslovne sastanke, gdje ne možete baš uvijek gledati na mobitel, nego i u svim drugim okolnostima posebice tijekom bavljenja sportom, gdje će vas uvijek uključeni zaslon obavještavati o vašoj aktivnosti i posvećenosti vašem zdravlju. Ženski pametni satovi omogućit će vam bavljenje sportom izrazito laganim, a svaki zdravstveni cilj koji želite postići, zahvaljujući ovim izvanrednim satovima, postaje sve bliži. Istina je da vas sam pametni sat neće dovesti u željenu formu, ali će vas dovesti na svaki sastanak, podsjetiti vas na obroke, vrijeme spavanja, vrijeme za tjelovježbu i da li ste ju danas dovoljno odradili, kao i niz drugih važnih životnih stvari.

Ženski pametni satovi odličan izbor za sebe ili kao poklon

Ovih dana tehnologija i moda idu ruku pod ruku, no nisu samo odjevni predmeti visoke tehnologije zaslužili da budu u vašem ormaru. Dodatna oprema poput pametnih satova toliko je sofisticirana i praktična da je idealan poklon za svaku osviještenu ženu, koja prati podjednako tehnologiju i modu. Najnovije generacije pametnih satova isporučuju uistinu korisne značajke dodajući novi glamur vašoj svakodnevici. Preporučeni ženski pametni satovi uvijek su oni najtraženiji i najskuplji poput novoga Apple Watch ili marke Samsung Galaxy. Uz malo jeftiniji brend, a istih značajka poput ženskih pametnih satova Huawei nikad nećete pogriješit, jer ti pametni satovi kombiniraju pamet i ljepotu kao nikad prije. Huawei kao jedan od najboljih ženskih pametnih satova mjeri puls, kontrolira aktivnost, ima brzinomjer, bluetooth, wi-fi, mikrofon, podsjeća na kretanje, sadrži sportske moduse, na zaslonu se prikazuju obavijesti, a kako se ne bi izgubili tu je GPS i od velike pomoći vremenska prognoza, a uz 4GB memorije možete pohraniti itekako puno podataka. Mnogi se pitaju da li je vrijedno dati tolike novce za pametni sat? Odgovor je da, ako ćete ga uistinu i koristiti, a ne da vam samo služi kao modni dodatak koji je veoma popularan.

Preporučene i brendirane ženske pametne satove možete pronaći u ponudi Ecipele.hr

Pametni satovi se mijenjaju kao i godišnja doba, što bi značilo da na tržištu stalno dobivamo nove tehnologije poput stalnog mjerenja otkucaja srca, funkcija mjerenje nadmorske visine, podaci koji javljaju o količini vašeg stresa, zasićenost krvi s kisikom ili novijih funkcija koju samo nekolicina satova zasad ima poput EKG-a ili mjerenje visine tlaka. Ženski pametni satovi odlikuju se malo profinjenijim izgledom, ali sadržajem su identični onim muškim. Elegantni i najljepši ženski pametni satovi su možda baš Amazfit satovi, koji svojom elegancijom i tankim kućištem od čelika, te finih odmjerenih boja remena, odaju izgledom kao da su obični digitalni satovi, modernog i privlačnog dizajna. Brendirani ženski pametni satovi poput pametnih satova Diesel ili Michael Kors, možda nemaju sve značajke kao i neki drugi bolje opremljeni ženski pametni satovi, ali zato će vas zasigurno primamiti drugačijim izgledom, vodoodbojnošću, beskontaktnim plaćanjem putem NFC Google Pay, kontroliranjem aktivnosti, muzike, mikrofonom, mjerenjem pulsa, GPS-om, promjenom remena i drugim mogućnostima.

Ženski pametni satovi – Često postavljana pitanja

Koliko košta ženski pametni sat?

Za dobru kvalitetu brendiranog pametnog sata izdvojit ćete više tisuća kuna. Dok nebrendirane pametne satove možete pronaći za svega nekoliko stotina kuna.

Koje pametne satove za žene odabrati?

Odaberite one satove koji će biti u skladu onog s čim se bavite, koji idu u skladu vaših potreba i navika. Nemojte birati one najskuplje ako ih kupujete samo kao modnu potrebu.

Na vrh
«
»