Košarica  (0)

Pernice

Prilika
Novost

Pernice – šareni uzorci uljepšat će djeci učenje

Vaše dijete krenulo je u prvi razred? Osim knjiga, bilježnica i školske torbe potrebna mu je i pernica u koju će pohraniti i organizirati sav svoj pribor za školu. Za početak vam preporučujemo da razmislite o klasičnoj pernici s jednostrukim ili dvostrukim preklopom za koju je karakteristično to da svaka olovka, svaka bojica pa čak i šiljilo te gumica ima svoje mjesto zahvaljujući ušivanim elastičnim trakama koji ih „drže“ na mjestu. Osim toga, ovisno o tome koji model odaberete, većina je dovoljno prostrana i za spremanje ravnala, trokuta i ostalog geometrijskog pribora. Bitno je napomenuti da ne zauzima previše mjesta u školskoj torbi, a raznolikost modela, dizajna, boja i uzoraka zasigurno će olakšati i učiniti učenje lakšim i zabavnijim. Dječacima će zapeti za oko maskirne pernice ili školske pernice s otiskom raznih grafita, dok će djevojčice sigurno odabrati ružičaste ili plave, a neće moći odoljeti niti pernicama s cvjetnim ili životinjskim uzorcima.

Pernica za školu – pohranite i organizirajte sav potreban školski pribor

Djeci nižih razreda dobro će doći ranije spomenute školske pernice na preklop, dok će se starija djeca vjerojatno odlučiti za tuba pernicu čija je glavna prednost ta što sve brzo i lako mogu spremiti unutra i otići na zasluženi odmor. Posjetite web trgovini Ecipele.hr i pretražite različite vrste školskih pernica za djevojčice i dječake. U bogatoj ponudi pronaći ćete pernice tuba s patentnim zatvaračem i ručkom. Dolaze u raznim bojama, no svijetloplava pernica s konjićem sigurno će biti pun pogodak za djevojčice. Kada govorimo o pernicama za dječake, svakako treba spomenuti Vans modele izrađene od visokokvalitetne tkanine. Neke su pernice dodatno ukrašene neodvojivim metalnim ukrasom ili odvojivom pompom lopticom.

Tuba pernica ili pernica vrećica? Koji model će odgovarati vašem djetetu?

Na Ecipele.hr očekuje vas raznovrsna ponuda školskih pernica. Ondje ćete pronaći popularne tuba pernice s patentnim zatvaračem, zatim pernice na preklop te pernice vrećice pravokutnog oblika ili zaobljenog. Pripremili smo vam i modele s likovima iz popularnih dječjih crtića, kao i one s originalnim printevima. Svako će dijete sigurno pronaći nešto za sebe iz bogate kolekcije školskih pernica, bez obzira na njegovu dob. Posebno treba napomenuti da osim šarenih postoje i jednobojni modeli za kojima će sigurno radije posegnuti stariji školarci. Kada govorimo o praktičnosti, i tuba pernica i pernica vrećica su izuzetno funkcionalne i prostrane. Možda bismo istaknuli blagu prednost pernice vrećice zbog toga što s unutarnje strane ima mali džep s patentnim zatvaračem kao i poseban dio s elastičnim trakicama za odlaganje olovaka.

Pernice – najčešće postavljena pitanja

Kakva je školska pernica prikladna za prvašića?

Ako je vaše dijete tek krenulo u školu, savjetujemo vam da razmislite o kupovini prostrane pernice kako bi mu stao sav školski pribor. U tu svrhu potražite pernice s jednostrukim ili dvostrukim preklopom s ušivenim elastičnim trakicama koje svaku olovku, bojicu ili gumicu drže na svom mjestu. Na tržištu su dostupne jednobojne i šarene pernice, no dopustite vašem djetetu da samo odabere onu koja mu se najviše sviđa.

Kako očistiti mrlje od korektora po pernici?

Uzmite pamučnu blazinicu i namočite je u alkoholu. Nježno prelazite preko zahvaćenog područja. Postupak ponavljajte nekoliko puta sve dok tkanina ne upije alkohol i dok se korektor ne počne skidati sam od sebe. Ako ne djeluje odmah, ostavite alkoholom natopljenu blazinicu 30 minuta. Nakon toga bi se mrlje od korektora trebale početi otapati.

Na vrh
«
»