Košarica  (0)

Ulošci za obuću

Prilika
Novost

Kožni, gel, silikonski i termo ulošci za cipele – u čemu je razlika?

Bez obzira da li ste sportaš ili rekreativac ili ste često na nogama, ulošci za cipele odličan su način da svojim stopalima osigurate ugodnost. Gel uložak za cipele imaj odlično djelovanje na vaša stopala. Ovi ulošci amortiziraju opterećenje na stopalima, a mogu biti mekani i tvrdi. Super su rješenje za one koji su cijeli dan na nogama, bez obzira da li je u pitanju sport, trčanje, šetanje ili stajanje. Ovi ulošci pružit će vam dodatnu udobnost i učinit će vaše korake laganijima. Silikonski uložak za cipele su prepoznatljivi po svojoj mekoći i praktičnosti. Imaju silikonske jastučiće koji i najneugodniju obući čine savršeno ugodnom. Sjajna su potpora svakom stopalu i u posljednje vrijeme sve više su popularni. Kožni ulošci za cipele prepoznatljiv je po svojoj anatomskoj i ortopedskoj potpori. Prepoznatljiv je i po svom prirodnom, kožnom materijalu u kojem se noga minimalno znoji, a pored toga su veoma izdržljivi. Odlično pristaju u svakoj vrsti obuće i dat će pružit će vašim stopalima ''hod po oblacima''. Termo ulošci osigurat će toplinu tijekom zimskih dana. Napravljeni su od materijala koji zadržavaju toplinu i koji osiguravaju da se višak vlage i znoja oslobodi u spoljašnju sredinu, kako se znoj ne bi skupljala na ulošku.

Ulošci za veliku obuću – pobrinite se za udobnost vaših stopala tijekom hodanja

Ulošci za velike cipele su najjednostavniji način da vam prevelika obuća odlično pristaje. Stavite uložak u vašu veliku obuću i nakon što je ponovno isprobate, shvatit ćete koliko vam sada te iste cipele savršeno pristaju samo zahvaljujući ulošku. Osim što pravi odličan prostor u vašoj obući, ovi ulošci spriječit će stvaranje žuljeva i nećete više osjetiti nelagodu i iritaciju. Ulošci za sportsku obuću su specijalizirani, anatomski ulošci za patike koji su namijenjeni za sport. Pružaju maksimalnu ugodnost stopalima prilikom trčanja ili prilikom drugih fizičkih aktivnosti. Ovi ulošci također sprječavaju prekomjerno znojenje i time olakšavaju njihovo održavanje, sprječava je razvoj gljivica itd...

Termalni ulošci za cipele - zaštita od gubitka topline, čak i u zimskim danima

Kada počnu hladniji dani, vjerojatno napolje ne izlazite bez bar 2 para debelih čarapa kako ne biste osjetili hladnoću, ali ponekad ni to ne bude dovoljno. Zato se sigurno pitate koji je najbolji način da održite stopala toplima. Rješenje za topla stopala i tijekom najhladnijih dana su termalni ulošci za cipele ili izolirani ulošci za cipele. Ovi ulošci pružit će stopalima maksimalnu toplinu, pa čak i u ''laganim'' cipelama. Odličan su izbor i ako se bavite zimskim sportovima. A, pored zime, topline i uložaka koji će vam pružiti i toplinu, postoje i ulošci za dame koji su neizostavni bez obzira na godišnje doba. Ulošci za cipele na visoku petu pružaju ugodnost, sprječavaju klizanje noge i čine hodanje u visokim potpeticama manje napornim. Dame sada mogu nositi svoje omiljene potpetice bez straha od bolnih nogu, žuljeva i iscrpljenosti.

Ulošci za cipele - Često postavljana pitanja

Što su ulošci za cipele?

Ulošci za cipele mogu imati različite namjene. Neki od namjena su rješavanje problema s deformitetom stopala, neki su namijenjeni samo za ugodnost, neki zadržavaju toplinu stopala ali i pružaju maksimalnu potporu tijekom hodanja.

Gdje kupiti uloške za cipele?

Ovu korisnu stvar za svaku obuću možete pronaći na Ecipele.hr. Čeka vas raznoliki izbor uložaka za svaku vrstu cipela. Bez obzira na namjenu ili na vrstu uloška za kojim tragate, ovo je jedno mjesto na kojem pronaći sve što vam je potrebno.

Na vrh
«
»