Košarica  (0)

Ulošci za podizanje pete

Gel jastučići za pete za cipele – učinkovito amortiziranje stopala tijekom hodanja i trčanja

Gel jastučići za pete učinkovito apsorbiraju pritisak na petu tijekom hodanja. Oni su napravljeni s posebnim silikonskim gelom koji može poboljšati vašu cjelodnevnu udobnost. Ovi jastučići za pete dodatno olakšavaju hodanje u cipelama, visokim potpeticama ili tenisicama. Stopala mnogo pate tijekom dana. Ona podržavaju težinu tijela a obuća koja se nosi uglavnom nije udobna. Tada dolazi do neugodnih osjećaja i ukočenosti stopala. Vjerojatno ste se do sada više puta susreli s bolnim šetnjama ili bolnim izlascima u visokim potpeticama. Taj neugodni osjećaj može prouzrokovati bolove u mišićima i ukočenost stopala, a time i dugoročne posljedice po vaša stopala i noge. Srećom, jastučići za petu za cipele, osmišljeni su tako da vas riješe svih ovih problema tako da napokon možete zamisliti ugodnije hodanje. Osjećat ćete se kao da hodate po oblacima, dok su pritisak i bol pri kretanju apsorbirani i amortizirani. Ako patite od bolova u nogama ili koljenima, jastučići su idealno rješenje za vaše bolne probleme.

Jastuci za petu za cipele koji povećavaju visinu - radi pravilnog pozicioniranja stopala

Silikonski jastučići za petu dizajnirani su tako da pružaju mekani osjećaj stopalima. Oni raspoređuju pritisak i ublažavaju bol prilikom hodanja ili trčanja. Anatomski su oblikovani i imaju visoki koeficijent amortizacije. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, visoke čvrstoće koji jamči vašim stopalima apsorpciju pritiska i 100% ugodan osjećaj. Jastučići za petu koji povećavaju visinu pravilno pozicioniraju stopala što je odlično za dugoročno zdravlje stopala. Nepravilna i neugodna obuća koja ne balansira pritisak peta tijekom hodanja, može prouzrokovati različite probleme kao što su bolni mišići, noge ili stopala. Zato su ovi jastučići idealno rješenje da se na vrijeme preveniraju nepoželjne posljedice. Super mekani su i ergonomski dizajnirani. Lako se stavljaju u obuću tako da ćete ih moći jednostavno koristiti bez obzira da li ste ljubitelj tenisica ili cipela.

Jastučići za petu za cipele za svaki dan - kako odabrati pravi tip za cipele?

Prilikom odabira jastučića za pete koji će vam biti idealni trebate obratiti pozornost na nekoliko detalja. Kada birate gel jastučića za pete za cipele obratite pozornost na veličinu. Uglavnom su ovi jastučići univerzalne veličine i odgovaraju svim veličinama obuče. Također, bitno je i za koji namjenu ih koristite. Ako vam trebaju za svaki dan onda vam odgovaraju jastučići za petu ispod pete, a ako se često bavite fizičkim aktivnostima ili ste sportaš, onda su za vas idealni jastučići za petu za sportsku obuću. Osim toga, ovi jastučići mogu povećati vašu visini do 3cm. Spriječite bolna stopala i priuštite sebi najugodnije korake. Ovo je vrlo potreban proizvod koji će učiniti da se stopala osjećaju opuštenije, što će svakako umanjiti bol u većini slučajeva. Nemojte više trpjeti bolove i nositi neugodnu obuću.

Jastučići za pete – Često postavljana pitanja

Ulošci za cipele i jastučići za pete - kako odabrati?

Uloške za cipele i jastučiće za pete može odabrati svatko s osjetljivim stopalima i svi koje trpe bol tijekom hodanja. Idealni su i za stariju i za mlađu populaciju, za sportaše ili za one koji su često na nogama.

Jastučići za pete za cipele – gdje kupiti?

Ovaj savršen proizvod koji će vas riješiti 99% muka možete kupiti na Ecipele.hr. Ovdje ćete pronaći modele koji vam odgovaraju i one koji će vam pomoći da se riješite svih neugodnosti tijekom hodanja. Savršeno mjesto za savršene jastučiće za pete.

Na vrh
«
»