Košarica  (0)

Ručnici

Ručnici

Prilika
Premium
Novost

Ručnici za kupanje – veliki ručnici za zamatanje nakon kupanja

Bez obzira na to volite li se više tuširati ili kupati u kadi, nakon toga nema ničeg ljepšeg od zamotavanja u veliki i mekani ručnik. Prirodni materijali, velike dimenzije, ali i širok raspon različitih boja i nijansi, kao i prekrasnih uzoraka, dostupni su vam na izbor kako biste nakon kupanja mogli uživati u odličnom osjećaju mekanog i prekrasnog ručnika. Ručnici za kupanje dostupni su u različitim bojama, zahvaljujući čemu svaki član vašeg kućanstva može znati koji je njegov, a dobra je ideja imati i nekoliko rezervnih „za goste“. Ručnik za kupanje treba imati odličnu moć upijanja, a upravo će ona biti najveća ako je ručnik proizveden od prirodnih materijala, najpoznatiji i najčešći od kojih je pamuk. No, isto tako ručnike treba prati i održavati na propisan način kako bi dulje vremena zadržali svoju mekoću i sposobnost upijanja tekućine.

Ručnik za plažu – udobnost tijekom opuštanja na plaži

Ručnik za plažu vaš je potpis na plaži – kada ga rastvorite i stavite na pijesak, tada svi znaju da je to vaše mjesto i najbolje je kada odgovara i vašoj osobnosti, ali i vašem modnom stilu. Zahvaljujući širokoj ponudi raznovrsnih modela, jednostavno ćete pronaći onaj koji idealno odgovara vašoj torbi za plažu, kupaćem kostimu i svemu ostalom što sa sobom nosite na plažu. Naravno, ručnici za plažu odlično će poslužiti i kada se kupate i odmarate na bazenu ili jednostavno sunčate na otvorenoj površini – iako se zovu ručnici za plažu nema nikakvog razloga da ih ne koristite i u drugim situacijama.

Visokokvalitetni ručnici proizvedeni od prirodnih materijala, dostupni na ecipele.hr

Ručnici trebaju biti proizvedeni od kvalitetnih prirodnih materijala kako bi mogli dobro upijati vodu nakon kupanja. Najkvalitetnije modele proizvode najpoznatiji svjetski modni proizvođači, na primjer, Guess, Liu Jo, EA7 Emporio Armani i ostali, a zahvaljujući njima nikako nećete proći neopaženo bez obzira na to gdje ih sa sobom ponesete. Ljubitelji minimalističkog stila odabrat će jednobojne modele simplističkog i minimalističkog izgleda, bez obzira na velike dimenzije, dok će oni koji vole izražajnost jednostavno moći odabrati nešto izražajnije, na primjer s velikim i zanimljivim printom te jarkim bojama. Naravno, zaljubljenicima u modu posebno će se svidjeti modeli ručnika s jasno istaknutim logotipom proizvođača, posebno ako ga usklade s ostatkom svoje "plažne" modne kombinacije.

Ručnici – često postavljana pitanja

Kako prati ručnike?

Ručnike, posebno one velikih dimenzija i jarkih boja, treba prati točno prema uputama proizvođača koje su navedene na etiketi svakog ručnika, a izuzetno treba paziti na temperaturu pranja. Osim na pranje, posebnu pažnju treba posvetiti i sušenju: to, smije li se konkretan ručnik sušiti u sušilici ili ne, isto je tako navedeno na etiketi. Bez obzira na to na koji ga način sušite, u perilici ili na klasičan način na zraku, nikako nemojte spremati u ormar ručnik koji nije potpuno suh kako ne bi navukao vlagu i neugodan miris na sebe.

Kako slagati ručnike?

Ručnike za plažu i ručnike za kupanje velikih dimenzija treba uredno složiti kako se ne bi deformirali. Kako je navedeno, treba ih slagati tek kada su potpuno suhi, i najbolje ih je slagati tako da istovremeno zauzimaju i najmanje mjesta, ali i da budu relativno ravni kako bi dulje vremena zadržali svoj originalni izgled.

Na vrh
«
»