Košarica  (0)

Uvjeti promocije „Kod za popust - Newsletter”

 

I. Prve Odredbe

1. Ovi uvjeti promocije pod nazivom "Kod za popust - Newsletter" određuju pravila poslovanja, uvjete, opseg i reklamacijski postupak Promocije, pravila korištenja i prava dodijeljena osobama koje sudjeluju u Promociji, kao i obveze Organizatora (sljedeće: "Uvjeti promocije")
2. Organizator promocije "Kod za popusta - Newsletter" (sljedeće: "Promocija") je eobuwie.pl djonično društvo sa sjedištem u Zielonoj Góri, ul. Dębowa 31, 65-124 Zielona Góra, upisano u Registar poslovnih subjekata, koji vodi VIII Odjel za gospodarstvo KRS,  Okružni sud u Zielonoj Góra pod KRS brojem: 0000541722, NIP: 9291353356, BDO: 000031285, REGON: 970569861, temeljni kapital: 2.000.000,00 PLN plaćen u potpunosti (sljedeće: „Organizator“).
3. Promocija se vodi putem Internetske trgovine ecipele.hr (sljedeće „Internetska trgovina“), dostupne na adresi: https://www.ecipele.hr/.
4. U Promociji mogu sudjelovati kupci, koji dobivaju od Organizatora kod za popust - nakon što ispune sve uvjete postaju Sudionici promocije (sljedeće: „Sudionik promocije“). Promocija je usmjerena samo na ljude koji su se pretplatili na Newsletter naše Internetske trgovine. Organizator u roku od najviše dva dana od upisa u Newsletter šalje kod za popust na kupčevu e-mail adresu, koju je naveo prilikom pretplate na Newsletter.

 

II. Predmet Promocije i uvjeti korištenja Promocije

1. Predmet Promocije je mogućnost Sudionika promocije da koristi promociju pod uvjetima navedenim u Uvjetima i odredbama promocije, uključuje davanje Sudioniku promocije voucher u iznosu od 60 KN od početne (redovne) bruto cijene proizvoda u aktualnoj ponudi Internetske trgovine tijekom promocije (sljedeće: "Popust").
2. Promocija se ne odnosi na proizvode s popustom (tj. proizvode čija je cijena već snižena prije promocije, uključujući proizvode koji se nalaze na stranici https://www.ecipele.hr/filter:prilika.html) ili proizvode čija je cijena već bila umanjena voucherima, bonovima, promocijama, sniženjima, popustima ili drugim posebnim ponudama cijene ili proizvoda.
3. Vrijednost kupljenih proizvoda koji ostvaruju pravo na popust iznosi najmanje 699 KN bruto cijene.
4. Promocija vrijedi do trenutka (sljedeće: „Trajanje promocije“) u skladu s točkom 13 ispod.
5. Sudjelovanje u Promociji je dobrovoljno i besplatno (tj. kupnja proizvoda u promociji ne zahtijeva od Sudionika promocije dodatne troškove osim plaćanja cijene proizvoda koji podliježu promociji i troškova koje je odabrao kupac, uključujući troškove isporuke).
6. Za sudjelovanje u Promociji morate:

a. pretplatiti se na uslugu Newsletter u skladu s Pravilima;
b. pročitati i prihvatiti Uvjete promocije;
c. naručiti na ukupnu vrijednost od najmanje 699 KN bruto tijekom Promocije,
d. prije narudžbe unijeti u košaricu kod za popust koji je Sudionik promocije primio od Organizatora i pritisnuti gumb "Iskoristi kupon". Sudionik promocije ne može poslije izvršenja narudžbe dalje isporučiti kod koji opunomoćava iskorištenje Popusta.

7. Promocija se ne može kombinirati s drugim promocijama, popustima, promotivnim kampanjama, posebnim cijenama ili ponudama proizvoda u internetskoj trgovini, osim ako uvjeti takve promocije, popusta, sniženja, promotivne kampanje, posebne cijene ili ponude proizvoda ne predstavljaju inače.
8. Popust se odobrava na način da će se redovna cijena proizvoda, kojih je kupio Sudionik promocije u Internetskoj trgovini smanjuje za iznos popusta, tj. 60 KN, izračunato iz pune, redovne cijene proizvoda. Promocija ne uključuje (ne smanjuje) troškove isporuke Proizvoda kupljenih u sklopu Promocije u Internetskoj trgovini, a sudionik Promocije snosi u cijelosti.
9. U slučaju istodobne kupnje više proizvoda obuhvaćenih Promocijom, popust se obračunava na ukupnu cijenu proizvoda obuhvaćenih Promocijom.
10. Tijekom promocije svaki Sudionik promocije može iskoristiti promociju samo jednom.
11. Popust koji je Organizator odobrio u sklopu Promocije ne može se platiti u gotovini ili zamijeniti za bilo koje drugo sredstvo plaćanja i nije prenosiv.
12. Sudionik promocije koji kupuje proizvode u Internetskoj trgovini ima pravo, a ne obvezu korištenja popusta.
13. Sudionik promocije može iskoristiti Popust pod uvjetima, koja su ovdje navedena u roku od 1 godine od primitka.

 

III. Reklamacije

1. Sve reklamacije u vezi s Promocijom Sudionici promocije mogu uputiti na e-mail adresu: [email protected] (sljedeće: „Reklamacije”)
2. Da biste ubrzali razmatranje reklamacije, navedite ime Sudionika promocije, kontakt podatke (npr. e-mail adresu ili telefonski broj), kao i opis razloga koji uvjetuju Reklamaciju.
3. Sudionik promocije bit će obaviješten u roku od 14 dana putem e-maila ili pismenim putem o razmatranju reklamacije i načinu postupanja s njom.
4. Reklamaciju razmatra Organizator, većinom upotrebljavajući odredbe ovih Uvjeta Promocije.

 

IV. Završne odredbe

1. Ovi Uvjeti Promocije dostupni su na sljedećom stranici https://www.ecipele.hr/kod-za-popust-newsletter i stupaju na snagu 2020-05-01.
2. Ako kontekst jasno ne naznači bilo što drugo, izrazi koji se koriste u Uvjetima promocije, napisani velikom slovom imaju značenje koje im je dodijeljeno u pravilima trgovine dostupnim na: https://www.ecipele.hr/pravila.
3. Organizator zadržava pravo promjene Uvjeta promocije u slučaju važnog razloga (zatvoreni katalog):

a. promjena zakona koji uređuje uvjete i organizaciju Promocije, a koji utječu na međusobna prava i obveze Organizatora i Sudionika promocije;
b. promjena u načinu na koji se Promocija provodi iz tehničkih ili tehnoloških razloga;
c. promjena zakona kojim se uređuje prodaja proizvoda ili pružanje elektroničkih usluga od strane Organizatora koji utječu na međusobna prava i obveze utvrđene ugovorom sklopljenim između kupca i prodavača ili promjena u tumačenju gore navedenih zakonskih odredbi kao rezultat sudskih presuda, odluka, preporuka ili preporuka nadležnih tijela;
d. promjena načina pružanja usluga uzrokovanih isključivo tehničkim ili tehnološkim razlozima (posebno ažuriranjem tehničkih zahtjeva navedenih u Pravilniku);
e. promjena opsega ili pružanja usluga, koje upotrebljavaju točke Pravilnika, uvođenjem novih, modificiranjem ili povlačenjem dosadašnih funkcionalnosti, koje su bile obuhvaćene Pravilnikom.

4. U slučaju promjene Ugovora promocije Organizator će pružiti objedinjeni tekst Promotivnih uvjeta, objavljujući ih u Internetskoj trgovini.
5. Izmjene Uvjeta promocije obvezuju se od trenutka kada su jasno naznačene i stavljene na stranici Internetske trgovine. Popousti u sklopu gore navedenog stavka II točkom 13 ostaju na snazi u trenutku promjene Uvjeta promocije, prilagođavaju se Uvjetima promocije u dosadašnjem izrazu.

 

Na vrh
«
»