Košarica  (0)

Uvjeti promocije „Kod za popust - Newsletter”

 

I. Uvodne odredbe

1. Ovi uvjeti promocije pod nazivom "Kod za popust - Newsletter" određuju pravila poslovanja, uvjete, opseg i reklamacijski postupak Promocije, pravila korištenja i prava dodijeljena osobama koje sudjeluju u Promociji, kao i obveze Organizatora (dalje u tekstu: "Uvjeti promocije").
2. Organizator promocije "Kod za popusta - Newsletter" (dalje u tekstu: "Promocija") je MODIVO S.A. dioničko društvo sa sjedištem u Zielonoj Góri, ul. Nowy Kisielin – Nowa 9, 66-002 Zielona Góra, upisano u Registar poslovnih subjekata, koji vodi Okružni sud u Zielonoj Góri, VIII trgovački odjel Registra Nacionalnog suda pod brojem KRS 0000541722, NIP: 9291353356, BDO: 000031285, REGON: 970569861, temeljni kapital: 2.000.000,00 PLN plaćen u potpunosti (dalje u tekstu: „Organizator“).
3. Promocija se vodi putem Internet trgovine ecipele.hr (dalje u tekstu „Internet trgovina“), dostupne na adresi: https://www.ecipele.hr/.
4. U Promociji mogu sudjelovati kupci, koji po primitku koda za popust od Organizatora - nakon ispunjenja svih uvjeta postaju Sudionici promocije (dalje u tekstu: „Sudionik promocije“). Promocija je usmjerena samo na osobe koje su dale svoju e-mail adresu Organizatoru s ciljem prijave na Newsletter Internet trgovine. Organizator, u roku od najviše dva dana od Klijentove prijave na Newsletter putem maila, šalje kod za popust na e-mail adresu Klijenta, koju je naveo prilikom prijave na Newsletter.

 

II. Predmet Promocije i uvjeti korištenja Promocije

1. Predmet Promocije je mogućnost Sudionika promocije da koristi Promociju pod uvjetima navedenim u Uvjetima promocije, što uključuje davanje Sudioniku promocije kod za popust u iznosu od 60 kn od početne (redovne) bruto cijene proizvoda u aktualnoj ponudi Internet trgovine tijekom trajanja Promocije (dalje u tekstu: "Popust").
2. Promocija ne obuhvaća:

a) Proizvode s popustom (tj. Proizvode čija je Cijena već snižena prije Promocije, uključujući proizvode koji se nalaze na stranici https://www.ecipele.hr/filter:prilika.html);
b) Proizvode brandova koji su isključeni iz Promocije i navedeni su na stranici www.ecipele.hr/brandovi_iskljuceni_iz_promocije;
c) Proizvode čija je cijena već bila umanjena voucherima, bonovima, promocijama, sniženjima, popustima ili drugim posebnim ponudama cijene ili proizvoda. 

3. Vrijednost kupljenih Proizvoda s kojom se ostvaruje pravo na popust iznosi najmanje 500 kn bruto cijene.
4. Promocija vrijedi do daljnjeg (dalje u tekstu: „Trajanje promocije“) u skladu s točkom 13 dolje.
5. Sudjelovanje u Promociji je dobrovoljno i besplatno (tj. kupnja Proizvoda u sklopu Promocije ne zahtijeva od Sudionika promocije dodatnih troškova osim plaćanja Cijene proizvoda koja podliježu Promociji i troškova koje je odabrao kupac, uključujući troškove isporuke).
6. Za sudjelovanje u Promociji potrebno je:

a. prijaviti se s e-mailom na uslugu Newsletter sukladno Pravilima;
b. pročitati i prihvatiti Uvjete promocije;
c. tijekom Trajanja Promocije napraviti narudžbu u ukupnoj vrijednosti od minimalno 500 kn bruto,
d. prije narudžbe - u košarici -  unijeti kod za popust koji je Sudionik promocije primio od Organizatora i pritisnuti gumb "Izvršite". Ukoliko Sudionik Promocije propusti upisati kod za popust prije izvršenja narudžbe ili to učini naknadno, time gubi pravo na Popust.

7. Promocija se ne može kombinirati s drugim promocijama, popustima, promotivnim kampanjama, posebnim cijenama ili posebnim ponudama proizvoda u Internet trgovini, osim ako uvjeti takve promocije, popusta, sniženja, promotivne kampanje, posebne cijene ili ponude proizvoda ne predviđaju drugačije.
8. Popust se odobrava na način da će se redovna cijena proizvoda, koje je kupio Sudionik promocije u Internet trgovini smanjiti za iznos popusta, tj. 60 kn, izračunato od pune, redovne cijene proizvoda. Promocija ne uključuje (ne smanjuje) troškove isporuke Proizvoda kupljenih u sklopu Promocije u Internet trgovini, a koje sudionik Promocije snosi u cijelosti.
9. U slučaju istodobne kupnje više proizvoda obuhvaćenih Promocijom, popust se obračunava na ukupnu cijenu proizvoda obuhvaćenih Promocijom. Ako kupac vrati Proizvod kupljen u okviru Promocije, Organizator će mu vratiti samo onaj iznos koji je stvarno plaćen za proizvod (cijena umanjena za vrijednost ili proporcionalni dio vrijednosti Popusta). U slučaju da Sudionik promocije ne vrati sve Proizvode kupljene pomoću promotivnog koda, primit će povrat novca proporcionalno umanjen za vrijednost Popusta.
10. Tijekom trajanja promocije svaki Sudionik promocije može iskoristiti promociju samo jednom.
11. Popust koji je Organizator odobrio u sklopu Promocije ne može se zamijeniti za gotovinu niti za bilo koje drugo sredstvo plaćanja i nije prenosiv.
12. Sudionik promocije koji kupuje proizvode u Internet trgovini ima pravo, a ne obvezu korištenja Popusta.
13. Sudionik promocije može iskoristiti Popust pod ovdje navedenim uvjetima u roku od 1 godine od primitka.

 

III. Reklamacije

1. Sve reklamacije u vezi s Promocijom Sudionici promocije mogu uputiti na e-mail adresu: [email protected] (dalje u tekstu: „Reklamacije”)
2. Da biste ubrzali razmatranje reklamacije, navedite ime Sudionika promocije, kontakt podatke (npr. e-mail adresu ili telefonski broj), kao i opis razloga koji opravdavaju podnošenje Reklamacije.
3. Sudionik promocije bit će obaviješten u roku od 15 dana putem e-maila ili pismenim putem o razmatranju reklamacije i načinu postupanja s njom.
4. Reklamaciju razmatra Organizator, oslanjajući se na odredbe ovih Uvjeta Promocije.

 

IV. Završne odredbe

1. Ovi Uvjeti Promocije dostupni su na stranici https://www.ecipele.hr/kod-za-popust-newsletter i stupaju na snagu 2022-01-21. godine.
2. Ako iz konteksta jasno ne proizlazi drugačije, izrazi velikim slovima koji se koriste u Uvjetima Promocije imaju značenje koje im je dato u Općim uvjetima Internet trgovine dostupnim na: https://www.ecipele.hr/opci-uvjeti.
3. Organizator zadržava pravo promjene Uvjeta promocije u slučaju jednog od važnih razloga (zatvoreni katalog):

a. promjena zakona koji uređuje uvjete i organizaciju Promocije, a koji utječu na međusobna prava i obveze Organizatora i Sudionika promocije;
b. promjena u načinu na koji se Promocija provodi iz tehničkih ili tehnoloških razloga;
c. promjena zakona kojim se uređuje prodaja proizvoda ili pružanje elektroničkih usluga od strane Organizatora koji utječu na međusobna prava i obveze utvrđene ugovorom sklopljenim između kupca i prodavača ili promjena u tumačenju gore navedenih zakonskih odredbi kao rezultat sudskih presuda, odluka, naputaka ili preporuka nadležnih tijela;
d. promjena načina pružanja usluga uzrokovanih isključivo tehničkim ili tehnološkim razlozima (posebno ažuriranjem tehničkih zahtjeva navedenih u Pravilniku);
e. promjena opsega ili pružanja usluga, koje upotrebljavaju točke Pravilnika, uvođenjem novih, modificiranjem ili povlačenjem dosadašnjih funkcionalnosti, koje su bile obuhvaćene Pravilnikom.

4. U slučaju promjene Uvjeta promocije Organizator će objaviti objedinjeni tekst Uvjeta promocij na stranici Internet trgovine.
5. Izmjene Uvjeta promocije obvezuju od trenutka kada su jasno naznačene i stavljene na stranicu Internet trgovine. Na popuste, koji u skladu s čl II. st. 13 gore ostaju na snazi ​​u trenutku promjene Uvjeta promocije, primjenjivat će se Uvjeti promocije u njihovom dotadašnjem obliku.


Prethodne Opće uvjete su dostupne na adresi:
www.ecipele.hr/kod-za-popust-newsletter_do_2022_01_20
www.ecipele.hr/kod-za-popust-newsletter_do_2021_05_13
Na vrh
«
»