Košarica  (0)

Outdoor cipele

Prilika
Premium
Novost

Muške outdoor cipele – udobnost i izdržljivost za zahtjevne kupce

Outdoor muške cipele dizajnirane su za vrijeme koje provodite na kratkom planinarenju u trajanju od nekoliko sati do najviše dva dana po relativno laganom, ravnom terenu, s prosječnom količinom opreme na leđima. Iako je ova vrsta obuće često napravljena od punozrnate kože, nubuk, sintetička koža i najlon također se mogu koristiti kako bi cipele bile lakše i da bi se pojačala prozračnost. Zapravo, sve veći broj proizvođača proizvodi outdoor cipele s kombiniranim materijalima: kožom na strateškim točkama za izdržljivost i najlonom na odgovarajućim mjestima za ventilaciju. Potplat muške outdoor cipele trebao bi biti dovoljno čvrst da osigura stabilno uporište i spriječi uganuće. Međutim, također bi trebao imati određenu dozu fleksibilnosti, pogotovo ako ćete hodati ravnim terenom u obući s dubokim utorima koji omogućuju dobro prianjanje uz podlogu i lako se čiste od blata ili zemlje.

Ženske outdoor cipele – praktična i elegantna obuća za duga hodanja

Outdoor ženske cipele imaju iste performanse kao i muške, no žene ipak zahtijevaju i određenu dozu elegancije. Outdoor ženske cipele općenito su oblikovane tako da su šire u području prstiju i uže u peti, što odražava (vrlo) generalizirane razlike u obliku stopala. U zadnje vrijeme dizajneri su počeli dizajnirati ženske outdoor cipele koristeći ženstvene vesele boje te ne sumnjamo da ćete pronaći one koje će, osim performansama, odgovarati i dizajnom vašem modnom izričaju.

Outdoor cipele – širok izbor outdoor obuće premium brendova na Ecipele.hr

Helly Hansen, Columbia, The North Face, CMP samo su neki brendovi koje možete naći u internetskoj trgovini ecipele.hr. U širokoj ponudi premium brendova moći ćete izabrati onaj model koji će savršeno odgovarati vašoj aktivnosti i imati adekvatne performanse i izgled.

Outdoor cipele – često postavljana pitanja

Outdoor cipele – što to znači?

Outdoor cipele dizajnirane su za ona vremena kada ste na kratkom pješačenju u trajanju od nekoliko sati do najviše dva dana po relativno laganom, ravnom terenu, sa samo prosječnom količinom opreme na leđima. Potplat vanjske cipele trebao bi biti dovoljno čvrst da osigura stabilno uporište i spriječi uganuće. Poželjno je da prije odlaska na takvu aktivnost malo razgazite cipele kako bi se bolje formirale prema vašem stopalu.

Outdoor – što je to i zašto je potrebna posebna obuća?

Outdoor aktivnost tip je aktivnosti pri kojem ćete provesti dulje vrijeme hodajući ili se pak odvažiti na putovanje od dan, dva. Uključuje hodanje po pretežito ravnom terenu, pri čemu nosite samo osnovne stvari. S obzirom na to da ćete prelaziti duge udaljenosti, vaše outdoor cipele moraju biti udobne kako bi se spriječili žuljevi, pružila stabilnost stopalu i gležnju te da bi vas sačuvale od uganuća.

Koju outdoor obuću odabrati za promjenjivo vrijeme?

Kod promjenjiva vremena nikad ne znate kakva temperatura i vremenska nepogoda vas čeka, te je stoga bolje biti spreman na sve. Izaberite outdoor obuću koja je vodootporna, ali prozračna.

Na vrh
«
»