Košarica  (0)

Za trčanje

Prilika
Novost

Ženske tenisice za trčanje apsorpcija šoka i udobnosti na najvišoj razini

Ženske tenisice za trčanje su pomno dizajnirani modeli tenisica koje karakterizira čvrst potplat i mekano gornjište, a veliki izbor vas čeka na ecipele.hr. Ovisno o tome počinjete li tek trčati ili u nogama već imate nekoliko stotina kilometara odaberite model koji će pratiti vaše potrebe i koji je uspješno apsorbirati trenutak dodira vašeg tijela s podlogom po kojoj trčite. O tome koji bi model bio najbolji za vas, uvijek se možete raspitati u svojem klubu ili proučiti reference koje stoje u opisu svakog modela tenisica na ecipele.hr. Budući da je tanka linija između mode i sporta odaberite modele koji će podržati vaš stil odijevanja prilikom trčanja. Trebate li pratiti brend u svim segmentima odijevanja? Naravno da ne- neka tenisice budu jednog brenda, a odjeća drugog. Važno je da vam je ugodno i da je stopalo zaštićeno.

Muška sportska obuća savršena za aktivnosti na otvorenom

Muške tenisice za trčanje moraju biti odabrane u skladu s potrebama, ali građom tijela. Osnovno pravilo je naučiti razliku između tenisica za trčanje, ostale sportove i svakodnevno hodanje gradom. Ono što karakterizira muške tenisice za trčanje je čvrst potplat i mekano gornjište. Što ste krupniji to neka bude veći i jači potplat. On će amortizirati vaše tijelo prilikom 'udarca' u površinu po kojoj trčite. Po kojem principu odabrati tenisice za trčanje? Jedan od osnovnih odgovora je vjerujte proizvođačima sportske opreme i njihovim modelima tenisicama. U svakoj takvoj tvrtki zaposlen je čitav niz stručnjaka koji svakodnevno rade istraživanja i testiranja koji u konačnici daju najbolje reference koje olakšavaju odabir tenisica. Muška sportska obuća, za trčanje, ali sve ostale sportove, renomiranih proizvođača dostupna je na ecipele.hr

Muška sportska obuća renomiranih proizvođača dostupna na ecipele.hr

Kad je o obući za trčanje riječ, na ecipele.hr možete pronaći veliki izbor tenisica namijenjenih različitom intenzitetu trčanja i podlogama, ali i veliki izbor renomiranih sportskih brendova koji su sinonim za kvalitetne tenisice. Tako primjerice adidas u svojoj ponudi ima odličan izbor tenisica za trčanje po ravnim podlogama, ali i modele s dubljim ripnama na potplatima u kojima trčite po prirodi, New Balance veliki izbor tenisica s unutarnjom potporom od fine pjene koja ublažava amortizaciju i iskusnih trkača, Merrell tenisica u kojima ćete tijekom trčanja svladati različite podloge - od šumskih proplanaka do škrapa i riječnih brzaca. U ponudu su i brendovi Puma, Reebok, Salomon, Under Armour, Nike…

Koja su najčešće postavljena pitanja kad su tenisice za trčanje u pitanju?

Koje muške tenisice za trčanje odabrati?

O tome će ovisiti jeste li početnik ili trčite godinama, ali po kojim podlogama trčite. Početnicima tako trebaju lagane tenisice namijenjene dvoranskim sportovima, iskusnim trkačima modeli s umetcima za bolju amortizaciju. Isto tako nije svejedno trčite li u dvorani, po betonskim stazama ili u prirodi.

Koje tenisice za trčanje trebaju početnici?

Za početnika su idealne tenisice za dvoranske sportove koje ćete zamijeniti tenisicama testiranim na različite podloge po kojima možete trčati.

Koje cipele za trčanje odabrati ovisno o površini?

Nije svejedno trčite li po betonu, šumi, planini… svaka tenisica ima potplat i ripne koje vam pomažu u savladavanju površina. Trčite li po ravnom ili šljunčanom ripne su sitne, a potplat čvrst. Trčite li po šumi, planini ili parku ripne trebaju biti naglašene i duboke kako bi lijepo svladali površinu bez proklizavanja. Takve tenisice imaju oznaku trail.

Na vrh
«
»