Košarica  (0)

Kopačke

Kopačke

Prilika

Ženske kopačke – po čemu su ove cipele posebne i zašto ih se isplati imati?

Bez obzira na to igrate li nogomet samo u slobodno vrijeme ili pak profesionalno, dobro znate da su kopačke ključan dio opreme svake igračice. Kopačke za nogomet dostupne u nekoliko različitih modela, a posebno se razlikuju prema potplatu. Kopačke koje na sebi imaju oznakom SG (što je skraćeno za soft ground) imaju promjenjive čepove za prilagodbu veličine i količine, a namijenjene su mekoj prirodnoj podlozi, što znači blatnjavom i mokrom terenu. Kopačke koje imaju oznaku FG (što je skraćeno za firm ground) su najčešći model s gumenim ugrađenim čepovima, a namijenjene su čvrstom terenu te umjereno blatnom. Oznaka AG označava umjetnu travu (artificial ground) i to su kopačke namijenjene igri na umjetnoj travi. Oznaka indoor nalazi se na kopačkama namijenjenima unutarnjim terenima, a one ili imaju puno kratkih gumenih čepova ili su potpuno glatke. Kvalitetne ženske kopačke omogućit će vam odličnu igru jer je to upravo ono na što ćete se moći usredotočiti, ne trebajući voditi brigu o obući koja nije udobna i može dovesti do žuljeva, nagnječenja ili čak potencijalnih ozljeda.

Kopačke Nike za žene – visokokvalitetne tenisice za nogomet od renomiranog proizvođača

Jedan od najpoznatijih proizvođača sportske opreme je Nike, te su ženske kopačke Nike odličan izbor za sve igračice ovog zanimljivog sporta. Kopačke su dostupne u različitim modelima, naravno, ovisno o tome kakav imaju potplat imaju, ali i bojama, zahvaljujući čemu ih je moguće jednostavno uskladiti s ostatkom vašeg nogometnog dresa. Uz navedeno, dostupni su modeli s vezicama i oni koji se ne vežu, a koji su vrlo zahvalni za nošenje jer vam se vezice ne mogu odvezati tijekom igre i možete biti sigurni da vam tenisica čvrsto stoji na stopalu.

Ženske kopačke za nogomet za profesionalce i amatere ovog popularnog sporta

Ženske kopačke idealna su obuća za sve ljubiteljice ovog sporta, bez obzira na to igraju li ga profesionalno, amaterski ili samo ponekad s društvom. Igranje nogometa u odgovarajućoj obući važno je kako bi se spriječile neželjene ozljede, ali i kako bi se povećala kvaliteta igre. Ženske se kopačke nešto razlikuju od muških, prvenstveno zbog toga što je žensko stopalo manje, ali i drugačijeg je oblika: na prednjem dijelu oko prstiju je šire pa je zato potrebno da i modeli budu nešto širi na tom dijelu kako bi bile ugodnije za nošenje tijekom igre.

Ženske kopačke – često postavljana pitanja

Što su to kopačke?

Tenisice kopačke posebna su vrsta obuće, namijenjena nošenju tijekom igranja nogometa. Postoji nekoliko vrsta kopački koje se razlikuju prema vrsti potplata, a koji je prilagođen vrsti terena na kojem se igra. Nadalje, kopačke za žene su obično manje veličine u odnosu na kopačke za muškarce jer žene u većini slučajeva imaju manje stopalo.

Ženske kopačke – gdje kupiti?

Ženske kopačke moguće je kupiti u specijaliziranim prodavaonicama sportske opreme, ali i u drugim trgovinama koje prodaju obuću, bez obzira na to radi li se o fizičkoj prodavaonici ili onoj online. Neovisno o tome na kojem mjestu kupujete ženske kopačke, posebnu pažnju posvetite tome da uzmete odgovarajuću veličinu kako biste izbjegli stezanje ili spadanje tenisice sa stopala tijekom igre, a što sve može dovesti do žuljeva, nagnječenja, a u određenim slučajevima i do ozljede.

Na vrh
«
»