Košarica  (0)

Za dvoranu

Za dvoranu

Prilika

Obuća za dvoranu za nogomet – po čemu se razlikuje od druge sportske obuće?

Ženska obuća za dvoranu za igranje nogometa značajno se razlikuje od drugih kopački, prvenstveno po vrsti potplata koji ima. Dobro je poznato da postoje kopačke za različite vrste terena na kojima se može igrati nogomet i da je tome prilagođena veličina i količina čepova, te ženska obuća za dvoranu nije nikakva iznimka. Obuća za dvoranu ima ili sasvim glatki potplat ili pak onaj s čepovima koji su jako kratki i sitni, zahvaljujući čemu odlično prianja podlozi i omogućava sigurnu igru, pružajući odličnu razinu potpore stopalu i gležnju. Budući da je potplat sasvim ravan, kada birate svoj par ženske obuće za dvoranski nogomet, potražite one s oznakom „non-marking sole“. Naime, kada je potplat napravljen uz pomoć te tehnologije, to znači da osigurava maksimalnu razinu trenja zbog čega stopalo idealno prianjanja na površinu, zahvaljujući čemu se postiže odlična stabilnost tijekom igre. Ako niste sigurni imaju li kopačke potplat koji je „non-marking sole“, možete napraviti jednostavan test. Lagano pritisnite potplat i ako je savitljiv, to znači da je „non-marking sole“. Ako igrate nogomet na različitim terenima, tada bi bilo dobro nabaviti nekoliko pari kopački za svaku vrstu terena kako biste izbjegli nepotrebne ozljede do kojih bi moglo doći zbog neprimjerene obuće.

Obuća za dvoranu za žene – odaberite idealan par za sebe iz bogate ponude brendirane obuće na ecipele.hr

Obuća za dvoranu ženska dostupna je u širokom spektru različitih modela među kojima svatko može vrlo jednostavno pronaći onaj idealan za sebe. Birajte među različitim proizvođačima i bojama, zahvaljujući čemu ćete imati kopačke za dvoranski nogomet koje vam savršeno odgovaraju. Naime, dobro je poznato da su najbolje kopačke upravo one za koje ni ne osjetite da ih imate na nogama tijekom igre.

Izdržljiva Adidas, Nike i ostala poznata obuća za dvoranu vrhunske kvalitete izrade

Najpoznatiji svjetski proizvođači sportske opreme imaju odlične modele obuće za dvoranski nogomet za žene. Na primjer, Nike obuća za dvoranu za žene daleko je poznata po svojoj vrhunskoj kvaliteti i odličnom dizajnu. Naravno, Adidas obuća za dvoranu za žene isto je tako odlične kvalitete, a lako je prepoznatljiva po tri paralelne crte koje ju krase. Isto tako, obuća za dvoranu Puma, izvrstan je izbor za sve nogometašice, bez obzira igraju li nogomet samo rekreativno, amaterski ili pak profesionalno.

Ženska obuća za dvoranu – često postavljana pitanja

Koju obuću za dvoranu za žene odabrati?

Kada kupujete kopačke za dvoranski nogomet za žene, obavezno odaberite one s oznakom „indoor“ jer ona označava da imaju posebno prilagođen potplat igranju u dvoranu. Nadalje, bitno je da imaju i dodatnu oznaku „non-marking sole“ jer ona znači da potplat pruža dodatnu razinu stabilnosti tijekom igre.

Najbolja obuća za dvoranski nogomet – pregled modela

Ženske kopačke za dvoranski nogomet dostupne su u širokom spektru različitih modela među kojima svatko može vrlo jednostavno pronaći onaj idealan za sebe. Birajte među modelima različite visine: oni koji prekrivaju gležanj elastičnom tkaninom te onima koji su ispod visine gležnja. Nadalje, možete birati među različitim bojama, zahvaljujući čemu je vrlo jednostavno uskladiti boju kopački s bojom vašeg nogometnog dresa.

Na vrh
«
»