Košarica  (0)

Ženske elegantne sandale

Ženske elegantne sandale

Prilika
Premium
Novost

Sandale na visoku petu - „must have“ obuća za modernu ženu

Bez obzira na to spremate li se za večernji izlazak ili tražite savršeni model za poslovni sastanak, na Ecipele.hr pronaći ćete široku paletu proizvoda. Sandale s petom možete nositi i svaki dan te, drage dame, budite svjesne toga da će iste čak i najobičniji stajling podići na višu razinu. Sandale s visokom potpeticom u metalik boji „razbit“ će jednostavnost i monotoniju te dodatno začiniti vaš „look“. Takve će vam najbolje pristajati na uske traperice te laganu bijelu majicu šireg kroja. Osim toga, možete ih obući i na ljetne haljine te suknje i topiće. Prilikom odabira savršenog modela pripazite na usklađivanje boje s ostatkom stajlinga. Boju sandala obavezno djelomično uskladite s bojom uzroka koji prevladava na vašoj haljini.

Ženske sandale na petu – idealne cipele za party

Da biste izgledale sjajno, drage dame, ne morate nositi sandale s visokom potpeticom. Elegancija nije samo u tome. Naime, i klasične sandale na običnu petu mogu izgledati veoma atraktivno i zanimljivo ako ih znate uskladiti s ostatkom stajlinga. Na ovaj model ženske obuće najbolje će pristajati haljine u retro stilu; ovom ćete kombinacijom sigurno ostaviti odličan dojam. Osim toga, ako tražite udobnu obuću u kojoj ćete cijelu noć moći plesati, onda su ženske sandale na petu pravi odabir za vas. Elegante sandale s niskom petom dobro će vam doći i tijekom svakodnevnog nošenja, budući da ih jednostavno možete uskladiti s gotovo svim odjevnim kombinacijama.

Elegantne ženske sandale – veliki izbor dostupan na Ecipele.hr

Sandale su oduvijek bile popularni komad obuće za pripadnice ljepšeg spola. Osim što su lagane, udobne i prozračne, idealne su za gotovo sve prigode i životne događaje. Najelegantnija „verzija“ ženskih sandala zasigurno se odnosi na sandale s visokom petom. Ovisno o njihovu dizajnu, boji i ostalim eventualnim ukrasnim dodatcima, moći ćete ih nositi i na posao i u svatove i na kavu s prijateljicama. Crne sandale s tek jedva primjetnim prugama na sredini stopala odlično će pristajati na casual odijela, ali i obične traperice te majicu. No, ako preferirate elegantni stajling te volite nositi košulje i suknje, onda su za vas idealan odabir ženske sandale izrađene od prirodne kože.

Sandale na petu – najčešće postavljena pitanja

Koje elegantne ženske sandale odabrati za svaki dan?

Ako tražite model ženskih sandala koje ćete svakodnevno moći nositi uz gotovo sve odjevne kombinacije, savjetujemo vam da odaberete klasične sandale s malom petom. Za posao neka to budu klasične crne ili smeđe sandale, dok za slobodno vrijeme, šetnju gradom i izlaske odaberite ženske sandale s metalnim ukrasima u boji zlata ili srebra.

Koje sandale na petu odabrati za haljinu?

Odabir odgovarajućih sandala dakako ovisi o odjevnoj kombinaciji, vrsti odjeće, ali i fizičkim karakteristikama dame. Pripadnicama ljepšeg spola koje su prilično visoke, savjetujemo da na haljinu odaberu sandale na nisku petu, dok one nešto niže slobodno mogu posegnuti za sandalama s visokom potpeticom. Svoj stil dodatno začinite šljokicama i metalnim ukrasima – zasigurno ćete ukrasti poglede znatiželjnih muškaraca.

Kakve sandale odabrati za traperice?

Sandale s visokom petom možete nositi u svim prilikama; bitno je samo da se u njima osjećate stabilno i samopouzdano. Ako obožavate štikle, onda potražite razne modele sandala s visokom potpeticom koje će vam, ujedno, najbolje pristajati na traperice uskog kroja.

Na vrh
«
»